top of page
Ons-Boerenerf-Bruiloft-Feest

Schitterende gelegenheden voor uw evenementen

'Ons boerenerf': uw locatie voor evenementen

Welkom bij 'ons boerenerf', waar het platteland en gastvrijheid samenkomen. Deze unieke locatie is ideaal voor uw evenementen, groot of klein. Of het nu gaat om een familiefeest, een bedrijfsuitje of een bruiloft, wij bieden u de perfecte setting. Met een sfeervolle zaal, een gezellige bar, een prachtige buitenruimte, een cateringwagen en een team dat voor u klaarstaat, is succes gegarandeerd. Proef de sfeer, geniet van het uitzicht en laat ons uw evenement onvergetelijk maken.

Houtstructuur wit
Feesten

Feesten: 'ons boerenerf' regelt uw evenement zoals u dat wilt

Uw evenement bij 'ons boerenerf' is zo geregeld. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en stellen alles in het werk om aan uw verwachtingen te voldoen. Of u nu een intiem familiefeest wilt organiseren, een bedrijfsuitje plant of uw bruiloft bij ons wilt vieren, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw evenement bij 'ons boerenerf'.

Tussenstop

Tussenstop: een rustmoment tijdens uw fietstocht of wandeling

'Ons boerenerf' is de perfecte tussenstop tijdens uw fietstocht of wandeling. In de drukte van het dagelijks leven bieden wij een oase van rust. Geniet van een kop koffie of thee met iets lekkers in onze gezellige horecagelegenheid, waar u ook gebruik kunt maken van onze lunchkaart. Of neem plaats op ons terras en laat u verrassen door de prachtige landelijke omgeving. Bij 'ons boerenerf' kunt u even bijtanken en genieten van de natuur. Zo wordt uw uitje in de buitenlucht een ontspannen belevenis.

Barbeque

Barbecues: genieten van heerlijk eten in de buitenlucht

Lente, zomer, herfst of winter? Wat 'ons boerenerf' betreft mag de barbecue het hele jaar door aan. Ervaar het ultieme zomergevoel met een heerlijke barbecue in de buitenlucht en voel de warmte van een gezellige winterbarbecue. 

We bereiden smaakvolle gerechten met verse ingrediënten, direct van het land. Van malse stukken vlees tot gegrilde groenten, er is voor ieder wat wils. Geniet van de gezelligheid, het lekkere eten en de prachtige omgeving. Een barbecue bij ons boerenerf maakt uw dag compleet.

Steigerplanken structuur vergrijsd
bottom of page